Energetska obnova zgrade
Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku

Sezona 2023./2024.

Ivica Lazaneo – “Šta ti misliš sa svojim životom?” stand-up comedy show

PRODUKCIJA: Splicka scena
Ivica Lazaneo

IGRAJU:

Ivica Lazaneo

VRSTA PRODAJE

Organizator: SplickaScena, Slobodna prodaja

Opis

Komičari SplickeScene nastupaju na daskama šibenskog teatra! Nakon gostovanja Škilje i Primorca u siječnju i veljači došao je red i na najboljeg (ok, jedinog) bračkog komičara Ivicu Lazanea koji će vam se predstaviti sa svojim prvim showom “Šta ti misliš sa svojim životom?”

Ovo je moj prvi one man show sastavljen od najboljeg materijala iz prvih 5 godina karijere, dođite i nasmijte se na moj račun… piće plaćati sami! „Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

CIjena ulaznice: online 10€ // fizička prodaja 11€ // na dan izvedbe 12€
FIZIČKA PRODAJA:
-> Tisakmedia DALMARE – Velimira Škorpika 24, TC Dalmare

Inicijali termin 16. ožujka je pomaknut na 24. ožujka zbog obveza šibenskog HNK. Informacije o već kupljenim ulaznicama na mail

NAJAVLJENA PRIKAZIVANJA
Trenutačno nema najave
PRIJAŠNJA PRIKAZIVANJA

Galerija