Energetska obnova zgrade
Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ŠIBENIKU

Dramski studio Ivana Jelić

Dramski studio Ivana Jelić djeluje već dugi niz godina te je dosad ispratio veliki broj polaznika, od kojih je su neki nastavili svoj put u umjetnosti ili odabrali glumački poziv.

 Cilj nije samo stvaranje glumaca, već kroz vježbe osvješćivanje tijela, glasa i prostora potaknuti individualnost i samopouzdanje. Voditeljica Dramskog studija je Oriana Kunčić, akademska glumica, casting direktorica i kazališna redateljica sa iskustvom rada na nizu međunarodnih filmskih produkcija te prva Hrvatica u članstvu „Shooting Stars“ žirija Filmskog festivala u Berlinu.

Na 24. Susretima profesionalno vođenih kazališta Hrvatskog centra ASSITEJ, Oriani Kunčić dodijeljena je Nagrada za najbolji dramski i pedagoški rad “Zvjezdana Ladika” za predstavu Moja priča. 

Na 25. Susretima profesionalno vođenih kazališta Hrvatskog centra ASSITEJ, Dramski studio gostovao je sa predstavom Progovori, za koju u osvrtima žirija stoji da su, edukativno gledajući jedna od najbitnijih predstava te glumački jedna od najjačih dramskih skupina na tom festivalu.