Energetska obnova zgrade
Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku

„Odluči i kreni“ projekt Centra za socijalnu inkluziju Šibenik

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Poziv mladima od 15 do 29 godina koji su nezaposleni, ne obrazuju se i ne usavršavaju

 

Poštovani,

želimo Vas obavijestiti da je na području Šibensko-kninske županije u tijeku projekt pod nazivom „Odluči i kreni“ (UP.01.2.0.04. 0007) kojeg provodi Centar za socijalnu inkluziju Šibenik.  Projekt se provodi u sklopu natječaja „Pronađi me!” – za provedbene aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu.

Projekt je namijenjen mladim osobama u dobi od 15 do 29 godina, koji su nezaposleni, ne obrazuju se i ne usavršavaju, te nisu u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (neaktivni). Upravo to simbolizira kratica NEET – not in Employment, Education or Training = nezaposleni, ne obrazuju se i ne usavršavaju.

Započeo je sredinom srpnja 2021. godine i u iduće dvije godine njime će se omogućiti besplatno pohađanje radionica „mekih“ vještina i osobnog poduzetničkog razvoja, osigurati usluge mentorstva i savjetovanja te prema izrađenim individualnim planovima upis verificiranog programa obrazovanja.

Cilj je uključiti najmanje 15 mladih neaktivnih osoba kojima će se u sklopu projekta pružiti podrška prilikom aktivnog uključivanja na tržište rada, raditi na njihovom osobnom i profesionalnom rastu i razvoju i u konačnici, sukladno njihovim individualnim planovima, mogu upisati  program obrazovanja/usavršavanja.

Projekt se provodi  u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Knin koji će aktivno sudjelovati u aktivnostima detektiranja, informiranja i edukacije pripadnika NEET skupine na području Šibensko – kninske županije, posebno obuhvaćajući ruralna područja.

Ukupna vrijednost projekta je 1.362.480,00 HRK, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ugovoren je u sklopu  Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Ovim putem pozivamo sve mlade od 15 do 29 godina, koji su nezaposleni, ne obrazuju i ne usavršavaju niti su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (neaktivni) da se jave u Centar za socijalnu inkluziju Šibenik gdje će im se u sklopu projekta pružiti besplatna podrška te omogućiti usavršavanje i obrazovanje.

 

Zainteresirani se mogu javiti na  na e-mail adresu:

[email protected] ili na broj telefona 022/312 171

Više o projektu i projektnim aktivnostima možete pratiti na našoj Facebook https://hr-hr.facebook.com/inkluzija.sibenik i website http://www.inkluzija-sibenik.hr/

 

Unaprijed zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo,

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik
Stjepana Radića 46
22000 Šibenik
tel./fax.: 00385 22 31 21 71
e-mail: [email protected]
web: www.inkluzija-sibenik.hr

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ŠIBENIKU

raspored izvedbi

hnksi placeholder
02.07.2024.
Park šuma Šubićevac
hnksi placeholder
02.07.2024.
Park šuma Šubićevac
hnksi placeholder
01.07.2024.
Park šuma Šubićevac
hnksi placeholder
01.07.2024.
Park šuma Šubićevac