Energetska obnova zgrade
Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku

Sezona 2023./2024.

SEX & GLAD – Doktor za one stvari

PRODUKCIJA: Fiji grupa
AUTOR: Tarik Filipović i Nina Skorup
REDATELJ: Mario Kovač
SexGlad plakat

IGRAJU:

Tarik Filipović

VRSTA PRODAJE

Slobodna prodaja

Opis

Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac Tarik Filipović, vodi gledatelje na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti.

Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. “SEX & GLAD – Doktor za one stvari” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.
Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro…), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati.
Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena.

Upoznat ćete, ili prepoznati vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje ćemo pokušati otkloniti.

Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

 

NAJAVLJENA PRIKAZIVANJA
Trenutačno nema najave
PRIJAŠNJA PRIKAZIVANJA
20 siječnja, 2024. u
  • 20:00
  • Hnk u Šibeniku

    Galerija